Keresés a honlapon
Oktatóink, IT-mentorok:

Balázs Gergely
Barna Csaba
Kiss Ibolya
Vincze István

"Megtanultam a számítógépet kezelni, a másikra értelmesen figyelni, tíz ujjal vakon írni, már azt is tudom, hogy mire jó az Internet, Afrikával csetelek, ráadásul a többiektől is lehet tanulni és én is szeretem a tudásomat átadni. Lájkolok a Facebook-on, fotóalbumot készítek, s képzeljétek, még új szakmát is tanultam itt: IT-MENTOR!"


Cettints rá Civil!

Az egyénreszabott számítógépes és internetes oktatás

Ugye van az ismerőseid között, aki sosem fogott még „egeret”, akinek gondot jelent, ha számítógépen kell elküldenie egy levelet, fel kell telepíteni egy új programot, fél a számítógépes vírusoktól és kémprogramoktól?

Lehet hogy éppen Te is elbizonytalanodsz, ha egy-egy új helyzettel kerülsz szembe a computer előtt.Ma már minden korosztály hétköznapi életének részévé válik a számítógép és az internet. Legyél bár gyermek vagy nagyanyó, állástalan, vállalkozó, művészlélek vagy eladó, csak „cettints” bátran, ha az alábbi problémákra keresel megoldást!

Oktatási programunk azoknak szól, akik
- most kezdenek ismerkedni a számítástechnikával;
- bizonytalanok valamely felhasználói program használatában;
- többet szeretnének tudni, mint az egyszerű felhasználó, de kevesebbet, mint a szakember.


A z egyénre szabott programok, az idő- és helyszín megválasztás azok számára teszi lehetővé a számítógépes ismeretek elsajátítását, akik speciális körülményeik, élethelyzetük vagy adottságaik miatt
• nem tudnak részt venni iskolarendszerű képzésben (időbeosztás, pénz, kisgyerek a családban, mozgásukban vagy hallásukban korlátozottak),
• hatékonyabbnak találják az egyéni (egyszemélyi) oktatást.

A közvélemény-kutatások szerint változatlanul nagy igény van a különböző szintű oktatásokra, mégis csekély azok látogatottsága.

A ClubNetCetnél bárki megtanulhatja azt, amire éppen szüksége van: az alapismeretektől a szövegszerkesztésen és táblázatkezelésen át a profi gépírásig, virtuóz internet használóvá válhat, vagy partnereink segítségével speciális alkalmazásokat sajátíthat el mint pl. honlap készítés, digitális tábla használata.Ha Te tudod, mire akarod használni a számítógépet, mi megtanítjuk Neked, hogyan csináld a legjobban és legegyszerűbben!
Akár ingyen is.Internetklub.Info - Magyar eFigyelő --- Hírek, ajánlatok, események a netvilágból. ---- A hírlevél-hírhajónak egyelőre nincs kialakult tartalma és alkalmankémt kerül kiküldésre. (Igazság szerint erre a munkára is önkéntest keresünk :-)) ---- A hírlevélre felíratkozás itt!

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotTanfolyamok:

16 és 65 év közötti?
ITT INGYEN MEGTANÍTJUK!
A 2 x 35 órás képzés célja:
Számítógép, tablet, notebook, okostelefon használatának megismerése, szövegszerkesztés, internet használat.

A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület a Számítástechnika- Informatika Tanárok Egyesületével kötött megállapodás alapján részt vesz a VEKOP-8.5.4 azonosító számú kiemelt projekt megvalósításában.
Elindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!