Keresés a honlapon10. Civilkomp konferencia

Lehet-e közcél a közjó?

A részletekért kattints ide! Fővédnök: Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár

Szakmai védnökök:
Tonk Emil alelnök Magyar Marketing Szövetség

Tóth Károly elnök Magyar Újságírók Országos Szövetsége


Téma: a civilszervezetek jótékonyság terén és a közfeladatok ellátásában betöltött szerepe, a gazdaság és a társadalom viszonyának jóléti mutatóval való kifejezése, a civil működőképesség menedzsmenti modelljei, a motivált emberi erőforrások, a marketing, a pr, a kommunikáció összhatása a reputációra, az adományozásra és a közjóra.


5 NAP a JÓ körül

Jótékonyságsziget

A részletekért kattints ide! Olyan civilszervezetek mutatkoznak be, amelyek évek óta a közjót szolgálják és sokuk munkáját közismert emberek támogatják

• Reggelenként szervezett üzleti tárgyalások cégvezetők és civilképviselők között (okt. 4-7. 10.00-11.00 óra)

• Napközben civil tárgyalások (10-18 ó)

• Hétvégén találkozás olyan közéleti személyiségekkel, akik a résztvevő civilszervezeteket támogatják, akik elkötelezettek a jó ügyek mellett, elismerik és segítik a civilek munkáját.Civilek éjszakája

Hajrá! Nincs kifogás. ÖSSZEFOGÁS!


2010 júniusában a KURFLI Közhasznú Kulturális Egyesület, életre hívott egy társadalmi kezdeményezést, a Civilek Éjszakáját. A program célja: a civil szervezetek megismertessék munkájukat, tevékenységüket az emberekkel, akik a tapasztalat szerint, a legtöbb esetben keveset tudnak rólunk civilekről, a formáról, amiben működünk. Pedig legtöbbünk azért szerveződött civil keretekbe, hogy segíthessünk valamilyen társadalmi hiányosság pótlásában az embereknek, magunknak, szűkebb vagy tágabb közösségünknek.
www.civilekejszakaja.huElindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!