Keresés a honlapon

"Komplex irodai szolgáltatással állnak a rendelkezésemre, ha bemegyek a teleházba – de akár otthon is maradhatok, sőt nyaralhatok vagy elmélyülhetek a munkámban. Sajnos nincs faxom, fénymásoló gépem, két ujjal tudok csak gépelni, táblázatkezelést pláne nem tudom, honlaphoz sem értek, s egyelőre digitális fényképezőgépem sincs…. "

C I V I P = Civil Virtuális Iroda ProgramE szolgáltatásunk alapgondolata elsősorban karitatív, modelljét 2005-ben mutattuk be először, azzal az utópisztikus ideával, hogy „a csökkent munkaképességű, otthonukhoz kötött emberek munkára való igénye összetalálkozzon a gazdaságos megoldásokat kereső civil szervezetek és mikro-vállalkozások szükségleteivel.” (SB) A CIVIP rendhagyó trend a társadalmi rendben.

A vállalkozások több mint 2/3-a nem rendelkezik saját alkalmazottal, s gyakran túlterheltségük ellenére sem vesznek fel adminisztratív munkaerőt. Ennek oka a bizalmatlanság, a magas közterhek, illetve a minőségi munkaerő megfizethetetlensége, az élőmunka magas adminisztratív költsége, a munkaerőigény szezonalitása. (SEED)
A fogyatékos emberek megközelítőleg 15%-a foglalkoztatott.

Egyszemélyes vállalkozást viszel? Haknizó előadóművész vagy? Az egyre növekvő piaci versenyben az ügyfél (vevő) számára nem jelent problémát, ha éppen most nem vagy elérhető. Gondoltál erre?

Mit biztosít a Civil Virtuális Iroda Program?

Ügyviteli tevékenységet távmunkában, a telefonügyelettől az online bankolásig.
- Kényelem, biztonság, kevesebb stressz, hatékonyabb célirányos vállalkozás (lazíthatok, a „Titkárnőm” udvariasan fogadja a hívásokat, válaszol az emailekre, fogadja a faxot, nyilvántartja azokat, üzeneteim nem vesznek el, emlékeztetőt küld, s megissza a kávét helyettem…, s mindezt napi egy buszjegy áráért..)


Bővebb információ, megrendelés: (1) 227 5728, 06 20 215 8620, tavmunka@clubnetcet.hu, www.internetklub.info

Titkárságunk készséggel áll rendelkezésedre.
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Elindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!