Keresés a honlapon

ÍGY ÉLÜNK MI EGYÜTT

Hétköznapi és ünnepi vidámságaink és okosságaink

 

„Derék ember számára nincs jobb cégér, kérges kezénél.” (Shakespeare)

Ezt nyújtjuk Feléd. Elvezetünk lapról-lapra, hogy legyen sütnivalód…

 

„Még szinte ki sem hevertük a Bálna-báli kettős lakodalom "macskajaját", s máris rendkívüli klubnapra gyűltünk össze a Telemosoly Teleház kertjében egy kis Vidor napi "vidorkodásra", bográcsolásra. A tavasz szülötteivel és névnaposaival együtt ünnepeltünk és köszöntöttük őket jókedvünkkel, vidámságunkkal, ajándékokkal, no meg egy hatalmas tűzijátékos tortával.
Az ünneplésre érkezők sem jöttek üres kézzel. Került bőven az asztalokra minden, mi szem - szájnak ingere.

Amíg az udvaron a bográcsban rotyogott a malacbergelt, addig az Univerzum lakóiról Dr. N. Tamás Sándor történész jóvoltából tudhattunk meg újabb érdekességeket.

A szokásos jó kedv, móka, kacagás most sem pártolt el a csapattól, voltak akik még táncra is penderültek virágos kedvükben. Jó volt újra együtt lenni ezen a verőfényes, szép tavaszi délutánon…” (Nagy Ágnes., Hírhajó 2007)

 

„Esténként egy-egy ország diákjai mutatták be hazájukat, nagyon jó hangulatú programokkal. Hallottunk ismertetőt a környék növényvilágáról, ami igazán érdekes volt, és egy teljes napot szenteltünk arra, hogy a globális felmelegedés témájáról cseréljük ki gondolatainkat, véleményünket. Egy közös állásfoglalást is megfogalmaztunk a témában, hogy mit kellene tennünk annak érdekében, hogy megállítsuk a káros folyamatokat. Mindennek megpecsételéseként minden ország ültetetett egy facsemetét is a fogadó kertjében. Rengeteg szép emlékekkel tértünk haza.”  (TiniNet-csoport, 2008. nemzetközi tábor)

 

„Szakmai gyakorlatra jöttem főiskolásként az egyesülethez, igazán jól sikerült, hasznosan töltöttem az időmet. Azóta is támogató tag vagyok és közreműködöm szükség szerint. A munkahelyi- és közösségi tapasztalatokban is gazdagodom, az önéletrajzomban mindenképpen szerepelni fog.” (Marton Kata)

 

„Honlapom lett! Nem került egy fillérembe sem a tagdíjon felül, egyszerűen kértem ajándékba és Péter megcsinálta - ezen tutti nincsenek reklámok :))). Kaptam egyesületi email fiókot, domain-nevet is intéztek nekem. Megtalálható vagyok itt is...(Na ki vagyok én?)”

 

„Percenként alig 7 Ft-ért telefonálok, s a havonta 20 ingyen sms-ből kitelik, hogy az ügyfeleimmel és a barátaimmal rendszeresen kapcsolatot tartsak. A flotta-tagokkal persze a beszélgetés is ingyen van, nem véletlen, hogy a családom is az egyesület tagja, bizony!”

Folyt.köv. az egyes menüpontok bevezetőjében!Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Elindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!