Keresés a honlapon

„Gyakran kölcsönzök szakkönyveket, CD-ket, számítógépes újságokat a teleházból vagy más tagoktól. Én is összeírtam és betettem a virtuális Telekönyvtárunkba, amit mások kikölcsönözhetnek - személyesen tőlem. Érdekes ugye?”

Tele-Könyvtár

Informatikai- internetes- nonprofit- és üzleti ismeretek tára
Ez egy közösségi könyvtár. Valóságos és virtuális. Bővítsük együtt!

Valóságos, mert bejössz a Telemosolyba, kívánságod szerint ajánlunk olvasnivalót, amit hazaviszel, vagy helyben tanulmányozod a könyveket, folyóiratokat, sőt gyakorolhatod a ”vakírást” az interaktív oktató CD-vel.
Virtuális, mert nincsenek fizikálisan egy helyen azok a kiadványok, amelyeket szeretnél kölcsönkérni, noha a listán szerepelnek. Ott vannak Ancsánál, Csabánál, Katánál, Nálad..

Amit MI megvásárolunk vagy ajándékba kapunk, azt megosztjuk Veled.

Egy-egy példa a kiadványokból: PC-Guru, Internet Kisszótár, Civil Szemle, Távmunka tanácsadó, Üzleti patika. Könyvtárunkban EU információs kiadványok, útikönyvek, az egészség és ezotéria is helyet kapnak, valamint a könyv-csere-bere-Börze

Friss hír! A megkérdezettek 94%-a még mindig inkább úgy szeret olvasni, hogy közben kezében tartja papír alapon a könyvet, mint órákon át ülni a gép előtt és a képernyőre meredni. /Könyvvásárlási és olvasási szokások kutatás 2010/ClubNetCet kiadványok publikálási lehetőségek, kedvező médiaajánlat

ZsebNetCet – informatika Civilben, időszaki lap, ingyenes, zsebben hordható praktikus „kisokos” jövet-meNET. Nytsz.: 2.9/599-1/2006; Példányszám: 5000

Internetklub.Info – Magyar eFigyelő, az interneten megjelenő tartalmak másodközlő lapja. Nytsz.: 163/0164/2007. Példányszám alkalmanként: 1000

Értékes naptár – a rajzverseny díjnyertes alkotásaiból,készpénz érő ajándékszelvényekkel. Példányszáma és ára változó.Internetklub.Info - Magyar eFigyelő --- Hírek, ajánlatok, események a netvilágból. ---- A hírlevél-hírhajónak egyelőre nincs kialakult tartalma és alkalmankémt kerül kiküldésre. (Igazság szerint erre a munkára is önkéntest keresünk :-)) ---- A hírlevélre felíratkozás itt!

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotElindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!