Keresés a honlapon

2.
NEMZETKÖZI
JÓTÉKONYSÁGSZIGET
KONFERENCIA ÉS TALÁLKOZÁS CIVILEKKEL

TÖBB HELYSZÍNEN
CIVILEK VADONATÚJ, FORMABONTÓ KIÁLLÍTÁSON

2013. SZEPTEMBER 5

************************

CIVILKOMP a társadalmi célú kommunikáció 9. fóruma

Hagyományosan a Promotion Nemzetközi marketing-kommunikációs szakkiállítás keretében került megrendezésre a Civilkomp konferencia "Az önkéntesség szerepe a céges adományozásban" címmel 2011. november 9-én.


"Jó szívvel adok - pénzt és mást is. Dolgozgatok önként, s ezzel örömet szerzek. Sütök-főzök, sepregetek, jövök-megyek, intézkedek, gyerekeket terelgetek. Ha megkérsz, még Neked is segítek :)). Lám csak, milyen hasznos vagyok!

Cet-qponért adok-veszek: tepsi sütit, nagyi-lekvárt, kertből almát, kenceficét, ékszert, blézert, játékot a gyereknek, műszaki dolgokat, autós holmikat. Bébiszittert is fogadtam, Balatonon nyaraltam, s érte pénzt nem adtam!"

Civil KikötőA magyar jogrendszerben a civil szervezet fogalmát először a Nemzeti Civil Alapprogram 2003. évi L. törvény tisztázza, lényege: nem kormányzati, önálló un. harmadik szektor, közcélú és nem nyereségérdekelt (non-profit), öntevékeny és önkéntes. A felsőoktatásban és a felnőttképzésben tananyag vagyunk.

Egy közösség nem biztos hogy civil szervezet, s egy civil szervezet nem szükségszerűen közösség mint mi. Léteznek azonban civil szervezetek közösségei. A ClubNetCet Egyesület aktív tagja a Magyar Teleház Szövetségnek, a Kőrösök Völgye Akciócsoport Nonprofit Kft.-nek és a Kőrös-Szögi Civil Fórum Egyesületnek.

Mi „civilek” évente többször találkozunk, szakmai műhelyeket szervezünk, tapasztalatokat cserélünk, képezzük magunkat. Mi „civilek” alkotjuk a szabadidős programokat, önkénteseinkkel majálist rendezünk, egészség- és sportnapokat. ’S ott vagyunk a kórházakban, az állatmenhelyeken, fent a gáton. A ClubNetCet számára fontos események: CivilKomp, Civiliáda, Kőrös-szögi Kistérségi Civil Találkozó, Innovatív Tanárok Fóruma, Urbitális Majális, Önkéntesek hete, Tanulás Ünnepe, Szünidödő, de gyakorta„vegyülünk” az üzleti szférával az Interhethajón, a BNV-n és a Personal Hungary-n.

Idesüss!
Civil Börze elnevezéssel indítottuk útjára, a hasonló rendszerek alapos tanulmányozásával, azt a kereskedelmi hálót, amelyben olyan civil szervezetek tagjai vesznek részt, ahol kialakult az egymás iránti bizalom. Érdekel mi ez? Keresd a Főkupecet!Önkéntes toborzó!


Ha van akár csak heti/havi/évi 2-3 óra szabadidőd ellenszolgáltatás nélkül munkát végezni, s ezzel szeretnél tapasztalatot szerezni, fejlődni, közösségben lenni, kapcsolatokat építeni, szabadidődet hasznosan tölteni, aktivitásodat megtartani, egy jó ügy mellé állni, kihívásokat találni, legyél ebben társunk! A közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2006. évi LXXXVIII. törvény alapján a ClubNetCet regisztrált fogadó szervezet.

Jelentkezz itt! (Katt)Feiratkozás a Hírhajó - hírlevélre itt!

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotKi mit tud? - itt pedig a felajánlásokat várjuk a Civil Börzére:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


2011. 12. 17.

Civil Börze Club - Karácsonyi vásár! -
az Erdélyi Magyarok Egyesületénél (Bp., V. Molnár u. 5.)12 órától.
Információ:
Fenyvesiné Kati -
06 20 9314589 és
Kiss Anna Mária -
06 30 9323617;
e-mail: cbc@telemosoly.hu
Elindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!