Utazgatok, bálba járok, kirándulok, érdekes és szép dolgokat hallok, látok. Minden évben nyaralok, a Holt-Kőrösben majd a Balatonban lubickolok, kerti partin borozgatok, sőt alkalmasint tarokkozom és ceturkát eszegetek .))) Barátokat szereztem, társra találtam…hej! …Tavaszi randevú

Előadóművész tagjaink bemutatkoznak a nagyközönségnek, többnyire a XVIII. kerületi Városháza Dísztermében, de lehetőséget teremtünk másoknak és más alkalmakkor is a szereplésre.
RELAXIGET a Kamara erdőben

Harmóniában élni a természettel, az információs társadalom egyik sarkalatos pontja…Távol a város zajától, madarak, fák, egészség, jókedv, pihenés, sport, játék, zene, s színes napernyők alatt bálnák a tengerparton…, de mi az a Ceturka?Link: www.relaxiget.euNetCet Tours

Utazz velünk a Kárpát medence szép tájaira, ülj ki a Búfelejtő padjára Torockón, fürödj a Hármas-Kőrös selymes vízében, szállj hajóra Szarvason, fogadj örökbe állatot, hozz ajándékot a szegénygyerekeknek, vagy bulizz egyet Ecser Várában!
Bálnabál, Jónás bál

A ClubNetCet vezetői mindent kitalálnak, hogy a tagok jól érezzék magukat. Vendég előadókat hívnak és képesek különböző színtársulatokat alakítani…
Ha én ezt a klubban elmesélem!
Egyeztessünk helyszínt és időpontot!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Elindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!