Keresés a honlapon
ANGOL nyelvi csoportban a következő témakörök választhatók:

A természet és körülöttünk lévő világ

Az országom képei és hangjai

Digitális generáció

Álmok és vágyak

Mit eszünk és hogyan termelünk

Olimpia

Világirodalom

Egészség a közösségünkben

Tanulás a 21. században

Gyermeki jogok és kötelességek

A víz élet

Nemek közötti egyenlőség

A környezet fenntarthatósága

Feltörekvő technológiák

FiatalokLendületben, önkéntesség

Millenniumi Fejlesztési Célok
A NÉMET nyelvi csoport témái:

Olimpiai játékok

A fiatalok és a közösségi mediaFRANCIA nyelvi csoportban választható témák:

Utazások

Az országom képei és hangjai

A fiatalok álmai és ambíciói

Médimok és technológiák

A víz az életünkben

A vallás hatása az életünkre

Környezet és klíma változás

A szegénység megszüntetéseSPANYOL nyelvi kör témái:

Egészséges táplálkozás

Megelőzés és egészség

Kommunikáció

Kutatás

Mítoszok, legendák és jóslatok

„Hello everybody!
We are the Hungarian group. Hungary is situated in middle Europe.. We live in Budapest, that`s the capital of Hungary.” (HunKids)„YooToo!” – Tini NetClub

Global Teenager Project - Nemzetközi ifjúsági program

„Először a program honlapját néztem meg és az is felkeltette érdeklődésemet. Úgy gondoltam, tanítványaimat biztosan érdekelni fogja a más országok diákjaival való chatelés lehetősége, más kultúrák megismerése. Nem tévedtem.”

„Az egész úgy kezdődött, hogy az osztályfőnökünk és egyben angoltanárunk elmondta nekünk, hogy lesz egy globális tinédzser projekt, és megkérdezte, hogy ki akar jelentkezni rá. Természetesen az angol csoportunkból mindenki jelentkezett. „

„Érdekes megismerni a többi nép kultúrájának egy részét. Egy idő után biztosan mindenkinek lesz levelezőtársa, én már találtam is. Ha minden jól megy, lehet hogy meghívást is kaphatunk más országokba, vagy lehet hogy ők jönnek hozzánk.”

"...és ha valamiért igazán megérte ott lenni, a remek társaság volt, akiket sohasem felejtek el!"Tanuld a demokráciát! A legalább 5 fős klub „sejtek” saját nevet vesznek fel, meghatározzák saját működési rendjüket, szabályokat alkotnak az eredmény elérése érdekében. Majd egy 6000 fős virtuális közösségben Wiki web felületen publikálnak és kommunikálnak az általuk választott témakörben. A klubvezető filmvetítéssel, kirándulással vagy bármilyen jó célt szolgáló munkaakcióval gazdagíthatja a programot.
Ismerjük meg egymás világát! A közös munka eredményeként létrejön egy bemutató, honlap, plakát, cikk, blog-oldal, újság stb. Tartalma az az ismeretanyag, amelyet megszereztek a versenyben lévő másik ország fiataljaitól.„Mind a tanár, mind a tanuló csak a hasznos ismeretek megszerzésére, az
„észrevétlen” tanulásra, valamint az együtt töltött hasznos időre gondol. Mint gyakorló szaktanár - a nem fiatal korom ellenére is - állíthatom, hogy ez az építő egymásrautaltság a kooperatív tanulás-tanítás, vezetett a projekt sikeres elvégzéséhez, kiváló megvalósításához.„ Varga Gábor GyulaInformáció kérése, jelentkezés:

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


Regisztrált résztvevő országok

Argentina

Bangladesh

Belgium

Bolivia

Burkina Faso

Cameroon

Canada (NB)

Canada (ON)

Curacao

Egypt

Gambia

Ghana

Guinea

Hungary

Kenya

Latvia

Lebanon

Liberia

Macedonia

Madagascar

Morocco

Netherlands

Niger Republic

Oman

Philippines

RD Congo

Romania

Senegal

Slovenia

South Africa

Suriname

Taiwan

Uganda

Ukraine

United Kingdom

Yemen

Zambia

Zimbabwe
Elindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!