Keresés a honlapon

"Különleges információkhoz jutok, azt is megtudhatom, ami a TV Híradóból kimarad… Ha utazni vágyom, még útikönyvet sem kell vennem, ha a SZITU-pontot útba ejtem. Segítséget kapok az elektronikus ügyintézésnél, úgymint adó- és járulékbevallás, pályázatírás vagy egyéb bonyolult procedúrák. Olyan jó!"


Mi a SZITU?

Személyes Internetes Tudakozó és IT-mentor szolgálat
Meg akarunk tudni valamit? Ismeretlen helyzettel kerülünk szembe? Megnézzük az interneten! Az információ- és ismeretszerzés legegyszerűbb és leggyorsabb módja az Internet. DE! Mit csináljanak azok, akiknek nincs otthon internet hozzáférésük, nem járatosak az internetes keresés technikájában, állapotuk miatt nem képesek a keresést önállóan elvégezni, azonban szükségük van valamely információra?

Itt a személyre szabott megoldás!Gyere, mondd el mi a szitu és megkeressük rá a választ az interneten. Ezen információk és megoldások birtokába jutva időt, pénzt és fáradtságot takaríthat meg a kedves ügyfél.

Különböző kutatási adatokból következtetve minden 14 év feletti 100 emberből 64-nek jelentene előnyt a „gondoskodó” SZITU-szolgáltatás igénybevétele.

Milyen előnyöket biztosít?
- A széleskörű információszerzés mellett személyes konzultációt is biztosít.
- Költsége a hagyományos tudakozó díjának töredéke.
- Azonnal kapcsolható más szolgáltatáshoz (szkennelés, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, e-ügyintézés, vásárlás stb.).

Néhány gyakorlati példa
Hivatalos ügyintézéshez szeretnék időpontot foglalni.
Speciális lábbelire van szükségem, hol tudom a legolcsóbban beszerezni?
Hol van a közelben álláslehetőség? (…és nem tudok önéletrajzot írni)
Hoztam fényképet, szeretnék társat találni.
Van-e pályázati lehetőség a projektemre?
Szeretném meghirdetni a terményeimet, termékeimet és mennyit kérhetek érte?
Mikor rendel a körzeti orvos? Gyógyüdülésre mennék…
Tudna ajánlani vidám színdarabokat? Lefoglalnám az ülőhelyeket is.
Milyen jogszabályok vonatkoznak a gyorshajtásra?
Síelni megyünk, ezzel kapcsolatban minden információra szükségem van.

A szolgáltatást IT-mentor végzi.
Szeretnél te is Információs Társadalom mentor lenni?Még nincs szöveg...Internetklub.Info - Magyar eFigyelő --- Hírek, ajánlatok, események a netvilágból. ---- A hírlevél-hírhajónak egyelőre nincs kialakult tartalma és alkalmankémt kerül kiküldésre. (Igazság szerint erre a munkára is önkéntest keresünk :-)) ---- A hírlevélre felíratkozás itt!

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotElindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!