Keresés a honlapon

„Remek karrier áll előttem, tréningezek, gyakorolok, ha így haladok, igazi vezetővé, menedzserré válok.”
„Nagyon élveztem! Az előadó kedves, aranyos, lényegi problémakezelő, profi, jó a humorérzéke, a tudását elfogadnám szívesen!”


A tanulás mint kitörési pont

A sült galamb magától nem repül a szánkba!

– ezzel a megállapítással kezdi előadását Barát Tamás újságíró, főiskolai tanár, a Viadukt Alapítvány a Társadalmi Kommunikáció Fejlesztéséért tiszteletbeli elnöke.- Public relations a szervezeti kommunikáció tudatos szervezése. „A szervezet minden munkatársának feladata a pr-tevékenység végzése, a szervezet iránti bizalom felkeltése, ápolása, hiszen akár munkája során, akár magánéletében a szervezetéről, a cégéről elmondott állításaival azt minősíti, negatív véleményével annak érdekeit sértheti.„ (CERP) Barát Tamás előadásain a „pr-torta szeletei”, az ePR, WEB PR, NET PR, ONLINE PR várnak Rád.- Kommunikációs és személyiségfejlesztő tréningjeinken az NLP Institute ügyvezető-trénere Bozzai Lajos nemcsak arra tanít meg, hogy mikor mit tegyél, hogy eredményes legyél a tanulásban, kapcsolataidban és a munkahelyeden. Elsősorban arra tanít, hogyan tudod pontosan a saját személyiségedet, a saját viselkedési készségeidet, a szükséges időben és a szükséges helyen sikeresen használni.

„Tündér Lala” a pályázatírás oktatásában és a szervezetfejlesztésben is sikeres.- Marketing magas fokon.
Nem azok érik el a legjobb eredményeket, akik a legjobbak a szakmában, hanem azok, akik a legjobban el tudják adni, amijük van – vallja Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke. A népszerű szakember előadásain mindenki profitálhat, még a nonprofit szervezetek is!- Az arculat helyettünk beszél.
Görög Mária újságíró, filozófus által vezetett szemináriumon az általános ismeretek elsajátítását és gyakorlását követően a résztvevőkkel együtt alakítják ki a képviselt szervezet arculatával összhangban lévő egyéni stílust, a leginkább megfelelő stratégiát. Ne akarj olyan lenni, mint….!Internetklub.Info - Magyar eFigyelő --- Hírek, ajánlatok, események a netvilágból. ---- A hírlevél-hírhajónak egyelőre nincs kialakult tartalma és alkalmankémt kerül kiküldésre. (Igazság szerint erre a munkára is önkéntest keresünk :-)) ---- A hírlevélre felíratkozás itt!

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

Elindult a szavazás
2022.10.20.

A "Rajzolj verset!" c. pályázat kiállításra került képeire lehet szavazni november 18-a éjfélig.
........................

Hivatalos közlemény
2012.12.31.

A ClubNetCet Egyesület hivatalosan elhatárolódik a Radiodrive szellemi utódjaként szereplő ez év december hó 17. napjától Drive FM néven működő internetes rádiótól.

Önkénteseink lelkesedésével alapított és általunk üzemeltett RadioDrive webrádió a kezdeményezésünkre jogutód nélkül a jogkezelő szervek nyilvántartásból törlése került, mivel az egyesületünk alapszabályával ellentétes szellemben folytatták tevékenységüket konszenzusra való törekvés nélkül.

„Az egyesület működése során példát és lehetőséget kíván nyújtani a helyi cselekvésre, hozzá kíván járulni a demokratikus magatartás és a tolerancia fejlődéséhez, az egyes emberek és a szervezetek közötti kapcsolatok javulásához.”

Amennyiben azonos vagy hasonló nevű és szlogenű rádió működik, az a ClubNetCet Egyesülettől függetlenül és az egyesület hozzájárulása nélkül történik.

ClubNetCet Egyesület

***********************


********************************
Megjelent!
2011.05.31.

A Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával 2011. április végén megjelent a 10. éves jubileumi kiadványunk, mely alapján ez a honlap is készült.
A honlapunk támogatója az SHP Honlap Kft.


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!